Home pagina HaJuDoJo

Welkom op de site van HaJuDoJo- - - - - - - - > Lees het laatse nieuws en ontwikkelingen van het programma HaJuDoJo- - - - - - - - > Ondek hier enkele mogelijkheden van het programma en krijg een kleine impressie programma HaJuDoJo- - - - - - - - > DOWNLOADS: Probeer het programma HaJuDoJo eenmalig gratis, eenmaal geprobeerd en u wilt niet meer anders

Start Nieuws Presentatie Wijzigingen Kosten Downloads Contact Inloggen

PRESENTATIE


Hieronder krijgt u een kleine impressie van wat het Programma HaJuDoJo te bieden heeft.
U kunt op de afbeeldingen klikken om ze te vergroten.
Niet alle vensters en mogelijk heden zijn hier weergegeven. Dit omdat het teveel informatie bevat. Zo zijn de applicaties InJuDoJo en Weging hier niet besproken.


Het basisscherm van het programma zoals het er uitziet als een toernooi volledig is verwerkt. Het volledige beheer van het toernooi is in dit scherm te realiseren. Tijdens de presentatie worden de mogelijkheden behandeld zoals het beheer, de indeling, diverse overzichten, filters e.d.
MENU:

Hiernaast ziet u een overzicht van enkele mogelijkheden die het menu te bieden heeft. De vele mogelijkheden zijn overzichtelijk gecategoriseerd en overzichtelijk ingedeeld.

INSTELLINGEN TOERNOOI

Overzicht van de diverse vensters met de  invoermogelijkheden van een toernooi.
De laatste afbeelding zijn de leeftijd- en gewichtscategorieŽn van mannen. Er is ook een voor de vrouwen, de categorieŽn voor mannen en vrouwen zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen en kunnen verschillen van elkaar.