Home pagina HaJuDoJo

Welkom op de site van HaJuDoJo- - - - - - - - > Lees het laatse nieuws en ontwikkelingen van het programma HaJuDoJo- - - - - - - - > Ondek hier enkele mogelijkheden van het programma en krijg een kleine impressie programma HaJuDoJo- - - - - - - - > DOWNLOADS: Probeer het programma HaJuDoJo eenmalig gratis, eenmaal geprobeerd en u wilt niet meer anders

Start Nieuws Presentatie Wijzigingen Kosten Downloads Contact Inloggen

KOSTEN

Het programma HaJuDoJo bestaat uit meerdere onderdelen.
Het hoofdprogramma HaJuDoJo is gratis te downloaden, installeren en registreren.

De kosten voor gebruik zijn nu evenredig verdeeld door de kosten te verdelen over het toernooi in plaats van een licentie per jaar.
De kosten per jaar waren eerst € 50,- en is nu veranderd in € 25,- per toernooi.

Het onderdeel InJuDoJo voor het digitaal inschrijven van deelnemers is voor iedereen gratis te gebruiken.
Hiermee kan een vereniging zijn deelnemers aanmelden voor een toernooi en deze verzenden of afdrukken naar de organisatie van het toernooi.

Kosten:
 

HaJuDoJo  - Gratis door iedereen te downloaden en te registreren
registratie per toernooi € 25,- via deze site.
InJuDoJo  - Gratis door iedereen te downloaden en te gebruiken.
(wordt standaard al bij het hoordprogramma HaJuDoJo geleverd)
Weging  - Gratis door iedereen te downloaden.

 

Het programma HaJuDoJo bevat de volgende applicaties:

  • HaJuDoJo, het hoofdprogramma waarmee het hele toernooi wordt beheerd en ingedeeld.
  • InJuDoJo, het (sub)programma gratis te gebruiken voor iedereen, hiermee kunnen de verenigingen hun deelnemers met gegevens digitaal opsturen of mailen. Dit kan dan rechtstreeks in het programma HaJuDoJo worden geďmporteerd. Dit bespaart een hoop tijd, bovendien worden hierdoor invoerfouten voorkomen.

Weging, een onderdeel / applicatie voor het programma HaJuDoJo waarmee tijdens een toernooi de weging gebruik kan maken van het bestand waarmee ook hoofdcomputer mee werkt.(netwerk) 
Alle wijzigingen van gewichten, afmeldingen e.d. die door de weging wordt gecontroleerd worden via een netwerk in het hoofdprogramma HaJuDoJo verwerkt en bijgehouden.

Aangezien er weinig gebruik van wordt gemaakt en de organisatoren niet over een netwerk tijdens het toernooi beschikken, kiezen ze voor een uitdraai op papier van de weeglijsten.
Omdat naar dit onderdeel weinig vraag is, zal er voorlopig geen tijd worden gestoken in de verdere ontwikkeling hiervan.
De huidige goed werkende versie blijft overigens wel beschikbaar voor de liefhebbers maar moet nu apart worden gedownload.